Dub 2

Alarmující studie o chlebu

Posted in Jidlo, Zdravi

1 12 scale bread by fairchildart d3afgta 200x120 Alarmující studie o chlebuChleba je nejvšednější potravinou současnosti, kdyby se naráz přestalo vyrábět veškeré pečivo, tak by na světě zavládl neuvěřitelný chaos a hladomor. Nikdo si neuvědomuje jeho sílu v potravinovém harmonogramu každého z nás. Avšak bílá mouka je podle posledních studií opravdu jedovatou substancí, která nejen ničí naše buňky, ucpává celý organismus, ale také výrazně zkracuje život. Čím více totiž namáháme své tělo škodlivými potravinami, tím dříve si vydláždíme cestu do penálů. Studie dávají za pravdu několika odborným publikacím z minulého století, které varovaly před pojídáním veškerých potravin dělané z obilí. A co studie vlastně zjistila?

  • Téměř 100% lidí konzumující pečivo v jakékoliv formě sedí v trestních věznicích
  • 60% z testovaných dětí konzumující od mládí chléb a ostatní pečivo vykazovaly podprůměrné výsledky v testech zaměřených na jejich inteligenci.
  • V dobách kdy se chléb pekl doma, tedy v 18. Století, byla průměrná délka života 50 let. V případech dětské úmrtnosti se čísla dostávala na hrozivou hranici a mnoho žen nepřežilo porod. Byl velký výskyt nejrůznějších nemocí od tyfusu až po žlutou zimnici.
  • Nadále se prokázalo, že půl kila těsta, které se po kouskách dávaly pokusným myším, bez výjimky umřely zadušením. Teď si představte to ohromné množství bílé mouky, které člověk sní za jediný měsíc.
  • Taktéž je velmi zajímavé, že u primitivních kmenů odhalených v hlubinách džungle téměř neexistuje rakovina Alzheimerova nemoc, Parkinsonova či osteoporóza, nutno podotknout, že tato testovaná společenství se neživila obilím, ani masem.
  • Chleba navíc vybízí k namazání, což vede ke smrtelným kombinacím typu. Chléb-máslo, chléb – marmelády a džemy (povšimněte si, že po této kombinaci budete svědky mírného nadýmání), chléb – čokoláda. Testy prokázaly, že pravidelným pojídáním chleba a ostatních výrobků z bílé mouky, se z vás pomalu stává rosolovitá hmota, neschopna se ve vyšším věku bránit nemocem.
  • Chléb se peče při teplotách 200°C, což by dospělého člověka usmrtilo během 1 minuty.

Největším problémem je, že pojídání výrobků z bílé mouky má své dlouholeté pochody a její plíživý útok na náš organismus nás překvapí až ve středním a pokročilejším věku. Mnohdy jsou tyto choroby spojovány s věkem, ale opak je pravdou. Nemoci jsou důsledkem naší celoživotní životosprávy.

comments: 0 »

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“ Mark Twain