Úno 20

Parní trouba revoluce v kuchyni

Posted in Jidlo

Vaření a pečení v páře má své výhody. Jídlo si zanechává svou chuť a přírodní barvu. Vše vypadá po dokončení pokrmu elegantněji. Dokonce spotřebujeme méně energie, jelikož jídlu stačí nižší teplota. V páře se pohybuje mezi 70 až 100 stupni. Pečení se stává hospodárnější, protože nedochází k úbytku na váze jako je to u klasického pečení. Jídlo se tímto způsobem vaření nedá přepálit  a zůstává v něm více tekutin, tím je jídlo křehčí a šťavnatější.

moderni kuchynska linka2 Parní trouba revoluce v kuchyni

Co umí

Revoluce v kuchyni v podobě parního stroje nekončí. Parní trouba dokáže spoustu věcí. Mezi první vlastnosti patří, že v ní můžete připravovat více jídel najednou, aniž by se navzájem smíchali vůně a chutě pokrmů. Snížíte tak spotřebu energie a ušetříte drahocenný čas. Můžete tak celý oběd dělat najednou.

Taková sladkovodní ryba s brambory a sladký moučník není problém

parní trouba myslela i na pánskou populaci v podobě steaků. Moderní parní trouby mají zabudovaný gril. Kombinovaná parní trouba se dá již teď sehnat okolo 10 tisíc.

Velice šetrným způsobem můžete své pokrmy rozmrazovat při 60 stupních. Stejně jako po druhé ohřívané jídlo si díky páře zachová čerstvou chuť. Koupit si ji můžete samostatnou volně stojící, či vestavenou. Ušetřete energii, čas a peníze s revolučním hitem

comments: 0 »

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Činky a jednoručky pro posilování a cvičení